Naar inhoud
Velde matcht ambitieuze organisaties met ambitieuze professionals.

Ambitie opdrachtgeverWe willen marktaandeel terugwinnen

Prins & Dingemanse

lex van Houte - verkoopmanager

Koninklijke Prins & Dingemanse is sinds 1880 één van de pioniers in de oester- en mosselkweek. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste producenten van schaal- en schelpdieren in Europa. Wij leveren een ruim assortiment aan retail- en foodserviceklanten en willen de eindconsument plezier laten beleven aan het eten van onze producten.

Geduldig, maar ambitieus
Prins & Dingemanse werkt in een concurrerende, dynamische markt. Om een aantal landen en marktsegmenten nog beter te bedienen en hier terug te groeien, besloten we een nieuwe accountmanager aan te nemen. Dat moest iemand worden met een sterke persoonlijkheid die op basis van geduld een markt weer terug kan opbouwen. En dan ook nog liefst zo snel mogelijk.

Velde Groep een klankbord
Aangezien wij ons, vanwege de uitdagingen, niet konden veroorloven om een verkeerde persoon aan te nemen, hebben wij hulp ingeschakeld. Velde Groep staat goed bekend in de sector en past qua aanpak bij ons bedrijf en de Zeeuwse mentaliteit van ‘willen, kunnen, passen’. Omdat Sandra Kalcik van Velde Groep zich eerst goed verdiepte in onze specifieke branche, kon ze ons adviseren in de juiste samenstelling van ons verkoopteam. Ze geeft gevraagd en ongevraagd adviezen en is op die manier een klankbord voor ons bedrijf.

Hard op weg
Na een zorgvuldige scan van het team ging Sandra op zoek naar de beste kandidaat voor de laatste vacature van accountmanager.Uiteindelijk kozen wij samen de man die ons overtuigde op basis van persoonlijkheid, ervaring en competenties. Ook na selectie bleef Velde Groep volgen hoe het met Jeroen ging. Intussen is hij samen met ons hard op weg onze landen en segmenten terug op te bouwen.

Ambitie kandidaatIk wil graag internationaal nieuwe kansen oppakken

Account Manager

Account Manager

Jeroen Lobbezoo - Account Manager

Deel uitmaken van een gerenommeerd bedrijf
Toen ik de vacature van Prins & Dingemanse voor accountmanager Nederland zag, wist ik dat dit de volgende stap in mijn carrière moest worden. Prins & Dingemanse staat goed aangeschreven. Ik zag het als een uitdaging deel uit te maken van een succesvol bedrijf in een branche waar je niet omheen kunt als je in Yerseke woont.

Het beste in jezelf naar boven halen
De sollicitatieprocedure bij Velde Groep was professioneel en correct. Ik kreeg het gevoel dat ik mezelf kon zijn en tegelijkertijd werd ik uitgedaagd om het allerbeste in mezelf naar boven te halen. Tijdens de selectiegesprekken heb ik aangegeven dat ik ook buiten Nederland aan merk en imago van Prins & Dingemanse wil werken.

Gesteund door het bedrijf
Ik heb een nuchtere en klantgerichte instelling. Met die eigenschappen en met mijn oog voor kwaliteit denk ik een bijdrage te kunnen leveren aan het verkoopresultaat en aan een goed en vernieuwend imago. Ik voel me gesteund door het bedrijf en ben blij dat ik de keus heb gemaakt bij Prins & Dingemanse aan de slag te gaan. Mijn ambitie om ook buiten Nederland aan merk en imago te werken, is werkelijkheid geworden.

© Copyright 2018 Velde Webdesign & CMS: a&m impact Cogels Osylei 81 2600 Antwerpen-Berchem